WIE IS KOLKMAN COACHING?

1e9b0eb[2]

Kolkman Coaching dat ben ik, Jeanette Kolkman. Sinds 2008 met hart en ziel werkzaam als coach en counsellor. Na lange tijd te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en voor de overheid heb ik me stap voor stap middels opleiding en ervaring ontwikkeld tot de coach die ik nu ben. Deze richting ben ik ingeslagen vanuit een fascinatie voor menselijk gedrag; wat gebeurt er nu écht van binnen, waardoor wordt de mens gedreven en wat is er nodig voor ontwikkeling. Ik vind het fantastisch om als coach samen met jou de wegen te zoeken om ontwikkeling op gang te brengen en te houden.  Ik beschrijf mezelf met de volgende kernwoorden: rustig, open, oprecht, creatief, opmerkzaam en met goed oog voor zowel het proces als het resultaat. Wanneer je zelf wilt ervaren wie ik ben en hoe ik werk neem dan gerust contact met me op.

Als counselor en therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen ABvC en RBCZ. Als loopbaancoach ben ik geregistreerd bij NOLOC.