Ruim zes jaar zet ik me binnen Kolkman Coaching met hart en ziel in als coach, counsellor en loopbaancoach voor mijn cliënten. Velen gingen je voor, een greep uit hun reacties:

QuotesMan, 38 jaar, loopbaancoaching: (Wat heeft de loopbaancoaching u opgeleverd?) Een baan! Niet direct, in die zin dat ik door de coaching op een ander pad ben gebracht; maar wel indirect, doordat ik meer zelfvertrouwen kreeg. De coach heeft een zeer prettige en enthousiaste manier van luisteren en van spreken, neemt je serieus en laat je niet alleen zelf heel goed nadenken, maar geeft ook echt nieuwe inzichten en goede tips. Ik heb de coach inmiddels voorgedragen aan anderen, dus ik ben zeker positief! Juist omdat ik vind dat de combinatie van loopbaangericht advies (op carrièrevlak) en persoonlijke ontwikkeling (op mentaal vlak) heel sterk is.

QuotesMan, 26 jaar, coaching: De coach gaf mij de ruimte om mijn karaktereigenschappen te ontdekken. De opdrachten gaven mij meer inzicht in mijzelf en vervolgens stelde ze gerichte vragen, waardoor het op zijn plaats viel. Ik heb er erg veel aan gehad en ga nu met vertrouwen een nieuwe toekomst tegemoet.

QuotesVrouw, 57 jaar, counselling: Ik heb weer veel gehad aan de laatste twee sessies, weer een grote stap vooruit. Dank je wel hiervoor. Als ik weer iets uit wil werken laat ik het weten.

QuotesVrouw, 56, coaching: Ik ben met de coaching zeer goed geholpen. Ik ben me beter bewust van wat ik voel en wat ik denk. Ik merk hoe dat de interactie met anderen beïnvloed en weet nu de tijd te nemen voordat ik zomaar reageer. Er is een wereld voor me open gegaan. Ik voel me nu veel meer thuis in mijn team en gehoord door mijn leidinggevende.

QuotesVrouw, 23 jaar, counselling: Ik snap mezelf veel beter. Ik kan mijn gevoelens en gedachten beter plaatsen. Eerder was alles een grote brei. De dalen en sombere gevoelens zijn daardoor minder heftig geworden. Ik vond de begeleiding heel fijn.

QuotesVrouw, 22 jaar, coaching: Ik ben heel goed geholpen. Ik merkte elke keer na een coachingsgesprek dat ik me weer “gesterkt” voelde. Een leeg en rustig hoofd, maar wel met nieuwe hulp-gedachten waarmee ik verder kon. Ik heb geleerd mijn innerlijke criticus te herkennen en er nee tegen te zeggen. Een concreet resultaat: ik heb een GOED gehaald voor mijn eind portfolio!!

QuotesMan, 32 jaar, counselling: Graag wil ik je enorm bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend in de afgelopen tijd! Zodra ik het gevoel weer een goed gesprek nodig te hebben, dan weet ik je direct te vinden! Nogmaals alle lof voor de manier van werken!

QuotesVrouw, 33 jaar, loopbaancoaching: Ik ben zo superblij! Ik heb een prachtige nieuwe baan gevonden en in zo’n kort tijdsbestek. Dat was me zonder jouw coaching zeker niet gelukt. Heel erg bedankt.

QuotesVrouw, 25 jaar,  loopbaancoaching: De coaching heeft mij opgeleverd dat ik een duidelijk beeld heb gekregen van wat voor werk ik zou willen doen en dat ik ook geloof dat dit mogelijk en haalbaar is. Het heeft ervoor gezorgd dat ik denk in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik ga nu uit van wat ik wil en kan en blijf niet in negatieve ervaringen hangen. Ook heeft het mij geholpen mijn onzekerheden te accepteren en deze niet langer als excuus te gebruiken.

QuotesVrouw, 30 jaar, coaching: Ik heb de begeleiding als heel positief ervaren. Jeanette maakte een goede inschatting van wat ik nodig had en een fijne en gerichte aanpak om tot de essentie te komen. Ik heb nu o.a. meer vertrouwen in mezelf en kan me vanuit mijn gevoel meer uiten. Dit merk ik ook fysiek door minder spanning in mijn spieren.

QuotesVrouw, 43 jaar, loopbaancoaching: Ik heb nu duidelijk dat dat wat ik doe datgene is wat ik wil doen!